Her kan du læse hvad gæsterne synes om at bo på Udsigten i Svendborg.
Vi er meget stolte af kommentarerne fra vores gæster.

 FACEBOOK 

 
Juni 2022
Den hjemlige atmosfære kombineret med professionel service. Prisen var også yderst rimelig i forhold til standarden. Og Turistinformationen kunne ikke have givet bedre information om Svendborg end den, jeg fik på stedet her. I særklasse.”

Jørgen, Århus (DK)
 

Maj 2022
Den humoristiske tone hos værten - vi følte os meget velkomne” Vi kunne sidde på terrassen og spise vores mad med super udsigt og andre glade gæster. Rent og meget billigt i forhold til kvalitet og faciliteter. Tæt ved Netto og centrum.
Gitte, Horsens (DK)

 

 Sept  2021

Vi har været gæster på Udsigten 4 gange, og hver gang har vi nydt det fantastiske sted .og ikke mindst Karinas unikke gæstfrihed,
Værelserne er i top-ligeledes køkken-og badefaciliteterne og den skønneterrasse med en smuk udsigt over Svendborg og Svendborgsund . Svendborg er jo et fantastisk udgangspunkt for cykelture, som vi har gjort meget, og vi kan ikke forestille os et bedre sted end Udsigten. Vi kan kun varmt anbefale det, og vi vender helt sikkert tilbage. :-)
 

 Bente- og Carl Berndsen Ribe(DK)  

 

 Juni 2020
 “Det var et afslappende sted, med god atmosfære. God valuta for pengene. Meget centralt.”.
Ove, Roskilde (DK)

 

 Maj 2020
Super hyggelig sted med super beliggenhed. Meget venlig og hjælpsom ejer. Der er alt hvad men skal bruge og værelserne er hyggelige så man føler sig hjemme med det samme.

Kennet, farstrup (DK)

 

Marts 2019

Efter en overnatning i et dobbeltværelse med opredning er vi 3 piger i den bedste alder som med glæde vil give Udsigten højeste karakterer i alt:Skønt værelse med alt, hvad vi havde brug for.
Fin opholdsstue, toilet og bad, alt rent og pænt.
Terrasse med fantastisk udsigt over byen og Svendborgsund.
Sød og hjertelig værtinde.
En virkelig dejlig oplevelse - TAK :)
 Lone Høgh(DK)