Her kan du læse hvad gæsterne synes om at bo på Udsigten i Svendborg.
Vi er meget stolte af kommentarerne fra vores gæster.

 FACEBOOK 

 18-10 2020
Udsigten. Christians vej 35 5700 Svendborg.
Undertegnede har boet der nogle dage 2 gange her i sommer, både i uge 30 og uge 33, det er et rigtig dejligt sted at overnatte. Man bliver budt velkommen når man kommer og sat ind i tingene på en ordentlig og pæn måde. Også er der pænt og rent overalt og meget hyggeligt.

Værtinden Karina har en rigtig god måde og tale med folk på, hun er meget venlig og imødekommende og giver gerne gode råd om hvor man for eksempel kan købe nået god mad og hvad man ellers kan opleve, hun kommer også somme tider forbi for at få en hyggesnak.
Beliggenheden er helt i top, der er en flot udsigt ud over det meste af byen, man kan blandt andet se ned til havnen og en del af Svendborgsund og Tåsinge.
Så hvis man er på Sydfyn og mangler et sted at overnatte så kan stedet helt klart anbefales, jeg glæder mig til at komme der over igen.
Venlig Hilsen Poul Hansen

Juni 2020
Den hjemlige atmosfære kombineret med professionel service. Prisen var også yderst rimelig i forhold til standarden. Og Turistinformationen kunne ikke have givet bedre information om Svendborg end den, jeg fik på stedet her. I særklasse.”

Jørgen, Århus (DK)
 

Maj 2020
Den humoristiske tone hos værten - vi følte os meget velkomne” Vi kunne sidde på terrassen og spise vores mad med super udsigt og andre glade gæster. Rent og meget billigt i forhold til kvalitet og faciliteter. Tæt ved Netto og centrum.
Gitte, Horsens (DK)

 

 Sept  2020

Vi har været gæster på Udsigten 4 gange, og hver gang har vi nydt det fantastiske sted .og ikke mindst Karinas unikke gæstfrihed,
Værelserne er i top-ligeledes køkken-og badefaciliteterne og den skønneterrasse med en smuk udsigt over Svendborg og Svendborgsund . Svendborg er jo et fantastisk udgangspunkt for cykelture, som vi har gjort meget, og vi kan ikke forestille os et bedre sted end Udsigten. Vi kan kun varmt anbefale det, og vi vender helt sikkert tilbage. :-)
 

 Bente- og Carl Berndsen Ribe(DK)  

 

 Juni 2019
 “Det var et afslappende sted, med god atmosfære. God valuta for pengene. Meget centralt.”.
Ove, Roskilde (DK)

 

 Maj 2019
Super hyggelig sted med super beliggenhed. Meget venlig og hjælpsom ejer. Der er alt hvad men skal bruge og værelserne er hyggelige så man føler sig hjemme med det samme.

Kennet, farstrup (DK)

 

Marts 2018

Efter en overnatning i et dobbeltværelse med opredning er vi 3 piger i den bedste alder som med glæde vil give Udsigten højeste karakterer i alt:Skønt værelse med alt, hvad vi havde brug for.
Fin opholdsstue, toilet og bad, alt rent og pænt.
Terrasse med fantastisk udsigt over byen og Svendborgsund.
Sød og hjertelig værtinde.
En virkelig dejlig oplevelse - TAK :)
 Lone Høgh(DK)