Her kan du læse hvad gæsterne synes om at bo på Udsigten i Svendborg. Vi er meget stolte af kommentarerne fra vores gæster.
Klik på gæsteanmeldelser og du vil se dem fra Facebook.   

GÆSTEANMELDELSER 

Her ser du lidt flere anmeldelser :-)

Juni 2018
Den hjemlige atmosfære kombineret med professionel service. Prisen var også yderst rimelig i forhold til standarden. Og Turistinformationen kunne ikke have givet bedre information om Svendborg end den, jeg fik på stedet her. I særklasse.”
Jørgen, Århus (DK)

 Maj 2018
Den humoristiske tone hos værten - vi følte os meget velkomne” Vi kunne sidde på terrassen og spise vores mad med super udsigt og andre glade gæster. Rent og meget billigt i forhold til kvalitet og faciliteter. Tæt ved Netto og centrum.
Gitte, Horsens (DK)

 

 Dec 2017 Vi var 5 kollegaer der skulle til et fælles arrangement i Svendborg der krævede en overnatning, og ved et tilfælde og skelen til prisen, faldt valget på "Udsigten". Og det fortrød vi ikke :)

Fine forhold og god kommunikation med værten Karina da der opstod forskellige ændringer i vores program. Vi mødte først Karina dagen efter, men med instruktioner om adgangskode via mail, fungerede "klar-dig-selv" servicen upåklageligt, og Karina var også til at få fat i, hvis vi skulle have haft brug for det.

Og at stå op dagen efter, brygge en kop kaffe i fælleskøkkenet og derefter sætte sig ud på terrassen og nyde kaffen og den friske luft (november måned...), med udsigt over Svendborg og Svendborgsund... ahh, herligt :)

Absolut anbefalelsesværdigt, og det vil blive mit/vores førstevalg en anden gang :)
Og for de to rygere var der også "tommelfingeren op", for at der kunne ryges på terrassen, og der også derude var en stor overdækning, så selv en regnvejrsdag ikke ville kunne spolere det behov ;)

P.S. Og at Karina kom ned til os om morgenen og hørte til om alt havde været vel, og i det hele taget få en lille snak, virkede hyggeligt og personligt og var med til at vi følte os som værdsatte gæster :)

 
Smil og roser fra Peter og "de 4 andre" :)

 Peter Jensen (DK)

 

 Sept  2016

Vi har været gæster på Udsigten 4 gange, og hver gang har vi nydt det fantastiske sted .og ikke mindst Karinas unikke gæstfrihed,
Værelserne er i top-ligeledes køkken-og badefaciliteterne og den skønneterrasse med en smuk udsigt over Svendborg og Svendborgsund . Svendborg er jo et fantastisk udgangspunkt for cykelture, som vi har gjort meget, og vi kan ikke forestille os et bedre sted end Udsigten. Vi kan kun varmt anbefale det, og vi vender helt sikkert tilbage. :-)
 

 Bente- og Carl Berndsen Ribe(DK)  

 

 Juni 2016
 “Det var et afslappende sted, med god atmosfære. God valuta for pengene. Meget centralt.”.
Ove, Roskilde (DK)

 

 Maj 2016
Super hyggelig sted med super beliggenhed. Meget venlig og hjælpsom ejer. Der er alt hvad men skal bruge og værelserne er hyggelige så man føler sig hjemme med det samme.

Kennet, farstrup (DK)

 

Marts 2015

Efter en overnatning i et dobbeltværelse med opredning er vi 3 piger i den bedste alder som med glæde vil give Udsigten højeste karakterer i alt:Skønt værelse med alt, hvad vi havde brug for.
Fin opholdsstue, toilet og bad, alt rent og pænt.
Terrasse med fantastisk udsigt over byen og Svendborgsund.
Sød og hjertelig værtinde.
En virkelig dejlig oplevelse - TAK :)
 Lone Høgh(DK)
 

 

 

Udsigten Svendborg

V/Karina Mogensen
Christiansvej 35
DK-5700 Svendborg
CVR nr. 33 82 59 43

mail@christiansvej.dk
Tlf. +45 24 75 34 75

Send email til Udsigten Svendborg

Se filmen om Svendborg

Seneste Nyt:

15/7 VINDER af 2 nætter
 Susanne Buch Bennetzen
26/6 NYT nu med egen
vejrstation på Udsigten

20/2 Vi er også på Gran Canaria
se mere Udsigten Gran Canaria

19/12 GEORG JENSEN sengesæt
Katja Warpe Jensen - Tillykke
14/11 1 overnatning på Udsigten.
Bettina Birk Skjønnemann

11/7 - Vi er også i Tyrkiet nu
- se mere på billig ferie Tyrkiet

8/7 - 1 overnatning på Udsigten.
Jeanette Bendtsen

15/5 Vinder 4 dage i uge 26 :
Thea R. Mansfield i Odense
Lars Ole Hansen i Århus

20/4 Fra vores terasse kunne vi se kongeskibet, se fotos på vores Facebook profil.